Hoofdvenster van het programma

Wanneer Kaspersky Password Manager is vergrendeld, zijn uw gegevens niet beschikbaar. In dit geval zie je in het hoofdscherm van het programma een veld voor de invoer van het hoofdwachtwoord, de knop Ontgrendel en de koppeling Hoofdwachtwoord vergeten?.

U kunt in het hoofdscherm van het programma het volgende doen:

Lay-out en bedieningselementen in het hoofdvenster van het programma

De Alle items, Favorieten, Accounts, Bankpassen, Documenten, Adressen en Notities en Authenticator secties in het linkerpaneel van het hoofdscherm van het programma geven je snelle toegang tot je gegevens. In het rechterpaneel kunt u uw gegevens bekijken, toevoegen, wijzigen, verwijderen en ordenen.

U kunt de zoekbalk rechtsboven in het hoofdvenster van het programma gebruiken om gegevens in de kluis te zoeken.

U kunt de knoppen in het hoofdvenster van het programma gebruiken om de volgende acties uit te voeren:

Vergrendel Kaspersky Password Manager.

Controleer of wachtwoorden veilig zijn.

Stel de sorteervolgorde voor de items opnieuw in.

Voeg items toe.

Schakel naar de lijstweergave.

Schakel naar de tegelweergave.